Primăria Comunei Fârliug județul Caraș Severin

ANUNȚ PUBLIC VACCINARE

NR. 3223/1  din 18.10.2021

ANUNȚ PUBLIC

 

Dragi cetățeni

     

    Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România stabilește viziunea, principiile și modul de acțiune pentru administrarea în România a vaccinurilor autorizate de către Agenția Europeană a Medicamentului.

    Strategia are la bază atât analiza situației de la nivel național și european a răspândirii SARS-CoV-2, cât și analiza situației cazurilor grave și, respectiv, a mortalității generate de COVID-19. Prin această strategie, România își propune să asigure accesul la vaccinarea împotriva COVID-19 în condiții de siguranță, eficacitate și echitate pentru prevenirea infecției cu SARS-CoV-2 și limitarea pandemiei de COVID-19 pe teritoriul țării.

  Pe această cale facem un  apel la rațiune, să întelegem cu toții, că este un moment crucial și este nevoie de unitate să încheiem acest moment  de criză sanitară. Este necesar un exemplu de solidaritate umană pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România, o solidaritate națională care să implice realizarea a două lucruri extrem de importante: vaccinarea și înțelegerea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort”

                             Cu stimă,

                      ȘEF SVSU

           JURCA Nicușor-Daniel   

                                  Secretar general

                                GAL Francisc-Remus